Субота, 27.04.2024, 05:51
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт Лип'янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорії розділу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 »

З 06 лютого до 17 березня 2017 року триває реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року. Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 31 березня.

На веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти

розміщено спеціальний сервіс «Зареєструватися», скориставшись яким можна сформувати реєстраційну картку.

Допомогу в реєстрації учням 11-х класів можна отримати в загальноосвітніх навчальних закладах

Категорія: Наші будні | Переглядів: 479 | Додав: sasha_ramm | Дата: 08.02.2017

З 10 січня до 31 січня 2017 року триває реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року.

На сайті Харківського центру оцінювання якості освіти

розміщено сервіс для реєстрації на пробне ЗНО-2017.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 495 | Додав: sasha_ramm | Дата: 12.01.2017

[/c]
Новий рік – це казка, яку з нетерпінням очікують і дорослі, і малі.
30 грудня 2016 року до учнів початкової школи завітали всім добре знайомі персонажі казки « Буратіно» Полтавського академічного театру ляльок.
Діти із цікавістю зустріли цих персонажів, а ті провели із малюками цікаві ігри, заспівали із ними дитячі пісеньки.
Всі присутні були у захваті від такого святкового дійства і гарний настрій тепер супроводжуватиме і дітей , і дорослих цілий рік.
Категорія: Наші будні | Переглядів: 434 | Додав: saniaeok | Дата: 08.01.2017

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Адже саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей і оволодіння нею є потребою часу. З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок на базі нашої школи стартував «Тиждень англійської мови».  Яскравим початком роботи «English week» для наших учнів став конкурс на кращу стінгазету . Діти із захопленням та цікавістю взялися за олівці, фломастери та фарби, адже це ще одна можливість проявити свою креативність та індивідуальність, розкрити творчі здібності. Сподіваємось, що і продовження цього тижня буде не менш цікавим як і для учнів, т ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 438 | Додав: sasha_ramm | Дата: 13.12.2016

Незнання, необдуманість, недисциплінованість залишаються постійними причинами трагічних випадків на дорогах. Тому одним із напрямків у попередженні ДТП є удосконалення профілактичної та освітньої діяльності у сфері безпеки дорожнього руху.

«Руху правила єдині – поважати їх повинні» - під таким гаслом пройшов у нашому навчальному закладі Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого класними керівниками 1-11 класів, учителем основ здоров’я Шпак Ю.П., вихователем ГПД Грінь Н.В. проведено бесіди та вікторину «Знавці правил дорожнього руху» для учнів, колективний діалог з розглядом поведінки пішоходів у надзвичайних ситуаціях  на дорогах. Учні 1-5 класів мали можливість переглянути мультфільми , а  учні 6-11 класів – відеоролики щодо вивчення правил дорожнього руху.

Діти  брали активну участь у заходах. Найкращих знавців правил вуличного  руху було нагороджено дипломами на загальношкільній лінійці.

З ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Наші будні | Переглядів: 403 | Додав: sasha_ramm | Дата: 04.12.2016

       

Україна – це отча земля, рідний край, де ми народилися. Наша держава розташована в центрі Європи.Через усю її територію з півночі на південь протікає могутній Дніпро – одна з найбільших річок Європи. На його берегах  розкинувся красень - Київ – столиця нашої держави. З півдня Україну омивають моря – Чорне й Азовське. На заході здіймаються у небо вершини Карпат, а на півдні розкинулися Кримські гори. Густі ліси на півночі – це Полісся. А далі на південь природні пейзажі поступово змінюються, переходячи у вільні степи. Ось така дивовижна вона – наша ненька -  Україна!
     Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 430 | Додав: sasha_ramm | Дата: 28.11.2016

Говорити треба правильно. Сьогодні ми не можемо не згадати геніального поета Тараса Шевченка. Глибоко шануючи родоначальника нової української літератури Івана Котляревського, Кобзар називав його батьком:

Будеш, батьку, панувати.

Доки живуть люди,

Доки сонце в небі сяє,

Тебе не забудуть.

Тарас Шевченко відшліфував і збагатив нашу мову - дорогоцінний діамант народу.

9 листопада – День української писемності і мови. Це свято відзначається  з листопада 1997 р. Саме цього дня у нашій школі теж відбулися певні заходи: учні 5 – 11 класів, а також деякі педпрацівники писали радіодиктант, взяли участь у першому етапі к ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 439 | Додав: sasha_ramm | Дата: 28.11.2016

     Милосердним  повинен бути не тільки той, кому довелося зазнати скрути. Милосердя до ближнього, до матері, до дитини, до знайомих людей ніколи не повинно згаснути і затьмаритися. Будучи складовою частиною виховання в цілому, волонтерська діяльність впливає не тільки на свідомість, але і на відповідну сторону поведінки, формує переконаність у необхідності відкрити душу на зустріч тим, хто потребує допомоги, теплого слова, співчуття, розуміння.

      4 листопада на базі районного Будинку дитячої та юнацької творчості була проведена конференція командирів волонтерських загонів. Нашу школу представляла учениця 10 класу Кривенко Наталія. 

     Робота нашого загону тісно  пов’язана з загальношкільними напрямками виховання: морально-етичним та  національно-патріотичним, екологічним.

     Важливо зазначити, що воло ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 423 | Додав: sasha_ramm | Дата: 13.11.2016

Оновлення суспільства, модернізація освіти, а особливо сучасний учень вимагають яскравої творчої особистості вчителя, педагогічна діяльність якого має бути міцним засобом формування і всебічного розвитку особистості кожної дитини. Які ж вони – вчителі двадцять першого століття? Які вони – кращі вчителі району? Хорошою нагодою поміркувати над цим є всеукраїнський конкурс «Учитель року», який стартував в Україні ще в 1995 році і став щорічним конкурсом професійної майстерності педагогів з певної номінації.
У цьому році свої професійні уміння, майстерність і творчі здобутки представили на розгляд районного журі наша колега Шейко Вікторія Сергіївна, учитель початкових класів.
Випробування цьогорічного конкурсу підтвердили думку про те, що замало бути обізнаним у нових ідеях, потрібно знати, де можна використати ці ідеї, уміти з ними поводитися, а не лише захоплюватися.
Участь педагогів у конкурсі стала можливістю, шансом заявити про себе як про фахово компетентну, твор ... Читати далі »
Переглядів: 423 | Додав: sheyko2907 | Дата: 12.11.2016

21 жовтня 2016 року відбулися загальношкільні батьківські збори для

батьків учнів 1 – 4 класів. Класний керівник 4 класу Кириченко Лілія Петрівна цікаво для присутніх розповіла про волонтерський рух, його історію. А класний керівник 3 класу Зубенко Галина Василівна розповіла про волонтерську діяльність учнів початкової школи, які вже неодноразово допомагали іншим у складних життєвих обставинах.

Презентація "Волонтерство"

Категорія: Наші будні | Переглядів: 432 | Додав: sasha_ramm | Дата: 01.11.2016

Подорожі завжди ваблять нас своєю невідомістю. Вихованці «Краєзнавчого гуртка» Лип’янської ЗОШ І-ІІІ ст. завжди з великою цікавість мандрують чарівними куточками рідної України. 25.10.2016 учні середніх та старших класів разом з учителями Мірошниченко О.І. та Борисюк Т.П. здійснили захоплюючу екскурсію до неповторного міста Дніпра. Неймовірно вразили своєю красою чарівні схили Дніпра на Монастирському острові, багато цікавої та пізнавальної інформації дізналися діти в історичному музеї, Національному центрі аерокосмічної освіти молоді імені О.М. Макарова. Учні відвідали діораму «Битва за Дніпро», захоплюючою була екскурсія на телецентр та прогулянка неповторними куточками Шевченківського парку.

... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 455 | Додав: sasha_ramm | Дата: 01.11.2016

День танкіста в Україні прийнято святкувати в другу неділю вересня.

Свято було встановлено для підтримки танкобудівників, ветеранів танкових військ, а також для виховання нових поколінь танкістів ЗС України в найкращих традиціях минулих поколінь.

Сьогодні танкові й механізовані війська − основа Сухопутних військ нашої держави. Крім того, Україна у світі є однією з 11 країн - танкобудівників, які займають провідні позиції.

У військах День танкіста вважається одним з тих свят, які особливо шанують. Цього дня звучить безліч поздоровлень від перших осіб країни, проводяться зустрічі з ветеранами й покладання квітів до пам`ятників танкістам.

Прекрасний захід  для учнів 10 – 11 класів підготував та провів учитель захисту Вітчизни Голубенко Анатолій Олександрович. На свято був запрошений колишній учень нашої школи, воїн АТО , Кадушкін Юрій, який цікаво розповів про ті дні, коли він  перебував у Донецькій області під час проведення бойови ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 433 | Додав: sasha_ramm | Дата: 24.10.2016

Аграрний коледж управління і права Полтавської державної аграрної академії запрошує учнів 9 та 11 класів отримати якісну та престижну освіту за різними спеціальностями. Детальніше на сайті коледжу: http://acup.poltava.ua/
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 391 | Додав: natalkapoltava7476 | Дата: 21.10.2016

Коли дерева одягають золоті шати та вже впорані городи , коли настає річниця визволення нашого краю від німецьких окупантів традиційно у  Лип’янці відбувається свято, яке  вже стало традиційним.

 Осторонь  не залишилася також і школа. Як і завжди була виставка юних художників нашої школи: Грінь Анни, Губи Богдани, учениць 9 класу, Петренка Дмитра, учня 7 класу та виставка умільців: Грінь Наталії Вікторівни, вихователя ГПД, Рябухи Оксани Леонідівни,  Коваленко Даші, учениці, 6 класу.

Ведучою свята та конкурсу « Караоке на майдані» була Грінь Наталія Вікторівна, вихователь ГПД.

Кращі працівники школи  цього дня отримали цінні подарунки.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 530 | Додав: sasha_ramm | Дата: 10.10.2016

У прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить падолистом осінь і існує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим учителям.

         Для кожного із нас учитель – близька і дорога людина. Усі ми щиро шануємо його.

         Усяка людина, хоч би ким вона не була, має вчителя. І той так само у когось навчався. Видатні вчені, митці, політики, перш ніж стати видатними і відомими, також були учнями. Ніхто, ніколи й ніде не ставав сам по собі вченим, мудрецем, художником, чемпіоном.

Ось тому ми й вдячні своїм учителям. Це вони беруть нас за руку й ведуть, переборюючи нашу полохливість, невіру у власні сили, а часом упертість і лінощі.

         От і в нашій школі пройшло прекрасне свято – День учителя. Педагогів прийшли привітати ті, у чиїх с ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 401 | Додав: sasha_ramm | Дата: 07.10.2016

План заходів

Лип’янської ЗОШ І-ІІІ ст.

на виконання Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні»

 

1. Урок – подорож «Якого кольору наш одяг»  (1 клас)

   22.11.2016 року                                   Грінь Н.В. – учитель англійської мови

 

2. Інсценізація  казки «Cinderella» (2-3 класи)

... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: sasha_ramm | Дата: 13.09.2016

Офіційно це досить молоде свято: як державне його відзначають лише  з 1984 р. Але коріння його сягає значно глибше. Вже зазначалося, що за православними канонами 1 вересня святкувався Новий рік. Це було невипадково: з одного боку, вважалося, що саме цього дня Бог закінчив створювати світ, а з іншого — означало початок осені та закінчення основних польових робіт, що давало землеробам привід відпочити. Із закінченням польових робіт пов'язаний і вибір 1 вересня як дня початку навчального року.
         День знань або, як його ще часто називають, День першого дзвоника — важливе свято для всіх школярів і студентів, а особливо для тих, хто в цей день іде до школи або університету вперше. По всіх школах країни цього дня проходять святкові «лінійки», учителі й викладачі промовляли школ ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 461 | Додав: sasha_ramm | Дата: 05.09.2016

День незалежності — найважливіше національне свято в більшості країн світу. Не є винятком і Україна: 24 серпня (а саме цього дня наша країна святкує річницю своєї незалежності) є головним державним святом.

   Дата 24 серпня пов'язана з прийняттям цього дня в 1991 р. Верховною Радою тоді ще Української РСР Акта проголошення незалежності України.
Цей короткий документ мав величезне значення, адже він заклав підґрунтя для побудови незалежної Української держави, яка була багатовіковою мрією нашого народу.

   Незалежність країни дає можливість кожному із нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Ми, діти, - майбутнє України ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 449 | Додав: sasha_ramm | Дата: 26.08.2016

19 квітня 2016 року учні 9 класу Голубенко Владислав та Кривенко Наталія стали учасниками конкурсу Шекспір Fest, який відбувся на базі Попівської ЗОШ № 1.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 492 | Додав: sasha_ramm | Дата: 20.04.2016

У наш час знати англійську мову абсолютно необхідно будь-якій освіченій людині, будь-якому знаючому спеціалісту. Англійська мова всюди у нашому житті. Вона на ярликах одягу, етикетках товарів. Дуже часто пишуть англійською назви поп-груп, програмного забезпечення, журналів. Дехто вважає, що англійська мова – це шикарно, сучасно, стильно, навіть, якщо написи не мають жодного сенсу. Тому, для того щоб зрозуміти себе та світ , потрібно вивчати іноземні мови, а особливо – англійську. Але якщо ми хочемо почуватися зручно у сучасному світі, ми повинні знати англійську. Але це - не межа. Знання однієї іноземної розширює нашу свідомість більш ніж удвічі. Отже, давайте не будемо накладати меж на наші розум і душу та вивчати більше іноземних мов. Учні 4 класу
Переглядів: 485 | Додав: golubenkoolya2013 | Дата: 15.03.2016

До уваги абітурієнтів 2016 року

 

З 1 лютого до 4 березня 2016 року триває реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 року.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти

розміщено сервіс для реєстрації на ЗНО-2016.

Допомогу в реєстрації учням 11-х класів можна отримати в загальноосвітніх навчальних закладах 

Категорія: Наші будні | Переглядів: 564 | Додав: sasha_ramm | Дата: 05.02.2016

З 05 до 30 січня 2016 року триває реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 року

Реєстрація здійснюється на  сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (розділ «Пробне ЗНО-2016»)

Категорія: Наші будні | Переглядів: 633 | Додав: sasha_ramm | Дата: 12.01.2016

Анумо, хлопці!

      Патріотизм – нагальна потреба часу. Враховуючи суспільно – політичну ситуацію, яка склалася в нашій країні, виховання у молодого покоління патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині набуває все більшої актуальності.

      Метою патріотичного виховання є становлення громадянина – патріота України, готового самовіддано розбудовувати її як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, знати свої права і обов’язки .

     Саме таким вимогам і відповідають хлопці 9 – 11 класі ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: sasha_ramm | Дата: 08.12.2015

Творці гарного настрою

         Так швидко минули дитячі роки, за шкільним порогом  лишилось дитинство, а стежина і сьогодні веде до рідної альма  - матері Рябуху Оксану Леонідівну, Пономаренко Олену Володимирівну, Грінь Наталію Вікторівну, випускниць Лип’янської ЗОШ І – ІІІ ст. Сьогодні вони надзвичайно гарні працівники школи. Та назавжди лишилося улюблене  захоплення – декоративно – вжитковим мистецтвом: вишивка, робота з папером, виготовлення топіаріїв.

         2 грудня 2015 року вони проведи майстер клас з учнями школи з виготовлення Новорічної іграшки в стилі кусудамі  та квілінг. З – під умілих рук майстринь з’явилися &nb ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: sasha_ramm | Дата: 08.12.2015

В стилі ретро

       Недарма кажуть, що нове - це добре забуте старе. Сьогодні багато  хто із сумом згадує про  дискотеку вісімдесятих . І та музика, якій поклонялося покоління 80 - х, сьогодні знову знаходить друге життя у виконанні молодих музикантів.

         Пісні, популярні 30 років тому, викликають ностальгію старшого покоління, а молоді хлопці та дівчата із задоволенням  відриваються під звуки АВВА або запальної Ламбади. 

... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 647 | Додав: sasha_ramm | Дата: 02.12.2015

Хеллоуїн - одне з найдавніших свят у світі. У цьому переплелися кельтська традиція вшановування злих духів і християнська - поклоніння святим. 

         Історія свята Хеллоуїн нараховує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони і християнського Дня   
        Фестиваль Самхейна, який святкувався 1 листопада, - це час, коли починалася зима. В цей час літо змінялося зимою, день - ніччю, життя - смертю, і всі бар'єри між матеріальним і надприродним світа ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 582 | Додав: sasha_ramm | Дата: 27.11.2015

Осінній жовтий лист кружляє зверху вниз, свої наспівує пісні… Так говориться у всім відомій пісні « Золотава осінь» нашої землячки Наталії Май . І хоча в повітрі вже відчувається легка морозяна свіжість, але це не стало перешкодою для справжніх шанувальників туризму, їх жаги позмагатися та перемогти. І тому 10 жовтня 2015 року , саме напередодні свята Покрови та Дня Захисника України ( яке , до речі, відзначається у цьому році вперше),6 шкіл району поспішали до нашої альма – матері на І відкриті змагання учнівської молоді з техніки пішохідного туризму на першість Лип’янської ЗОШ І – ІІІ ст. На початку заходу всіх присутніх привітала началь ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 614 | Додав: sasha_ramm | Дата: 19.10.2015

Офіційно День вчителя в Україні відзначається в першу неділю жовтня,  

День учителя, мабуть, найулюбленіше свято не тільки самих працівників освіти, а й учнів. За спостереженням школярів, вчителі цього дня добрі й веселі, як ніколи, адже вони приймають квіти й привітання, із задоволенням розглядають яскраві стінгазети, а потім  насолоджуються  святковим концертом, який  підготували для них учні.

І навіть самі уроки в переддень свята проходять безшабашно й легко - адже проводять їх найчастіше не вчителі, а учні старших класів. А це означає, що на уроках весело й шумно, і вже тим більше ніхто не питає домашнього завдання і не проводить контро ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 532 | Додав: sasha_ramm | Дата: 19.10.2015

Наш клас і дружній, і прудкий,

І настрій жвавий – не сумний.

Ми друзі всі — і хоч біда!

Підтримку маємо щодня.

Так – це ми! Учні 8 класу Лип’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В нашому колективі 6 хлопців і 6 дівчат. Хоч нас і небагато, але кожен з нас особистість і не від’ємна частина класу. Всі ми дуже різні: хтось співає, хтось танцює, хтось малює, а хтось займається спортом. Але жвавий і веселий настрій об’єднує нас в дружній колектив. І мабуть, наш клас можна назвати сім’єю. Тому що, з кожним роком навчання, ми все чіткіше розуміємо, що дуже близькі і рідні.  Доля для кожного приготувала різні стежки, але все рівно ми залишимося друзями на все життя!

А зараз, щоб було що пригадати, ми ведемо активну діяльність у школі. Учні з нашого класу є членами учнівського шкільного самоврядування.  Ми приймаємо участь  у шкільних конкурсах. Є головними вболівальниками КВК та активними ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 731 | Додав: sasha_ramm | Дата: 08.04.2015

26 січня 2015року відбулася зустріч учнів 9 та 11 класів із представниками Карлівського ПТУ№ 50. Іванко Олена Михайлівна та Королько Світлана Леонідівна, майстри виробничого навчання кухарів – кондитерів вище названого закладу, ознайомили присутніх із переліком тих професій, які можна здобути у Карлівці.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 522 | Додав: sasha_ramm | Дата: 04.02.2015

З 05 січня до 20 лютого 2015 року триває реєстрація осіб осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2015 року.

          На сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua) розміщено сервіс для реєстрації на ЗНО-2015 та в розділі «Нормативні документи» розміщено Порядок реєстрації для участі в ЗНО-2015. Допомогу в реєстрації учням 11-х класів можна отримати в загальноосвітньому навчальному закладі.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 554 | Додав: sasha_ramm | Дата: 12.01.2015

26 грудня, у школі, як і щороку, проходив Новорічний бал – маскарад.

Учні 11 класу представили  знаменитий твір нашого земляка Миколи Васильовича Гоголя « Вечори на хуторі поблизу Диканьки», перероблений на новий лад. Одинець Марина та Сириця Даша, учні 9 класу, виконали сучасний танок, Ємельянова Катя, учениця 10 класу, порадувала присутніх піснею « Новий рік». Закінчився вечір розігруванням лотереї та Новорічною дискотекою.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 552 | Додав: sasha_ramm | Дата: 04.01.2015

   Новий рік – свято, яке запам'яталося кожному з нас з дитинства. Ялинка, солодощі, яскраві костюми – головні ознаки Нового року. Але яке ж Новорічне свято без Діда Мороза та Снігуроньки.

   Саме напередодні Нового року Скотаренко Катя, учениця 4 класу, взяла участь у традиційному районному балу Снігуроньок, який було організовано будинком дитячої та юнацької творчості 25 грудня 2014 року. У її виконанні прозвучала пісня « Зіронька».

Категорія: Наші будні | Переглядів: 596 | Додав: sasha_ramm | Дата: 29.12.2014

19 грудня у нашій школі відбулася благодійна ярмарка. Учні школи принесли вироби та випічку виготовлені власноруч. Жвава ярмарка не обійшлася без галасу та торгів, але всім цей захід дуже сподобався.

  Всі виручені кошти були перераховані на лікування учня 2 класу Швеця Максима.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 574 | Додав: sasha_ramm | Дата: 20.12.2014

Під таким лозунгом пройшла гра , в якій із великим задоволення взяли участь  чотири команди школи: «  No Questions», « Ну дуже погана компанія», « Шанс», « Смайл».  Глядачі бурхливими оплесками вітали юних артистів . Перемогу здобула та зайняла почесне 1 місце команда « Ну дуже погана компанія» наших випускників,учнів 11класу.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 581 | Додав: sasha_ramm | Дата: 20.12.2014

19 грудня всі дорослі та малі чекають на чудо – Святого Миколая. Чарівні ведучі свята – Аня Грінь та Максим Наумов розповіли присутнім про День Святого Миколая, дівчатка 7 класу виконали танок , Катя Скотаренко, учениця 4 класу, порадувала присутніх піснею « Зіронька». Насамкінець свята усі учасники разом виконали пісню « Україна – це ми» та випустили до зали повітряні різнокольорові кульки.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 487 | Додав: sasha_ramm | Дата: 20.12.2014

Учнівське самоврядування є універсальною формою активності, яку можна з однаковим успіхом вважати як способом організації буття шкільного колективу, так і чинником творчої самореалізації особистості.

         Маючи необхідні умови для створення системи самоврядування у школі, ми розпочали роботу з організації заходів, зміст яких роз’яснювався всім школярам і особливо їх лідерам.

         24 жовтня 2014 року в нашій школі пройшли вибори Президента школи. За результатами підрахунку лічильної комісії, яка була обрана з учнів школи, більшу частину голосів виборців отримала Одинец ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 596 | Додав: sasha_ramm | Дата: 19.11.2014

Під таким гаслом з 03.11.2014  по 07.11.2014 року пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності у нашій школі.

Класними керівниками 1-4 класів, учителем основ здоров’я             Шпак Ю.П. та учителем захисту вітчизни Голубенком А.О. було проведено тренінги, лекції, бесіди, виховні години, організовано відпрацювання практичних дій на час виникнення надзвичайних ситуацій (евакуацію з приміщення школи) згідно плану, виставки малюнків та стіннівок

Наше життя – в наших руках! Пам’ятайте про це.

План проведення заходів

Тижня знань безп ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 915 | Додав: sasha_ramm | Дата: 19.11.2014

Протягом жовтня в нашій школі проходив Місячник шкільної бібліотеки. Було організовано ряд книжкових виставок, проводилися бібліотечні уроки, вікторини та масові заходи: «Книга наш найкращий друг», «Жовтнева подорож у країну книг».

Категорія: Наші будні | Переглядів: 614 | Додав: sasha_ramm | Дата: 10.11.2014

Таку назву мала робота Рахімової Валерії, учениці 11 класу, яка взяла участь в районному конкурсі «Здорове життя – успіх буття» в номінації науково-дослідницька робота. На розгляд поважним суддям була також представлена презентація на тему: «ГМО в харчовій промисловості», яку можна завантажити на нашому сайті у розділі «Наші доробки».

Міщенко вікторія Володимирівна – завуч з виховоної роботи Лип’янської ЗОШ

Категорія: Наші будні | Переглядів: 631 | Додав: sasha_ramm | Дата: 15.10.2014

14 жовтня на базі Халтурінського сільського Будинку культури відбулося грандіозне свято, присвячене 12-річчю утворення ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи». Почесне право відкрити концертну програму було доручено Грінь Наталії Вікторівні, вихователю ГПД Лип’янської ЗОШ І-ІІІ ст., яка подарувала присутнім пісню «Україна-вишинка». Сподіваємося, що це був не останній її подарунок слухачам. Ми пишаємося тим, що такі талановиті педагоги працюють у нашій школі.

Рахімова Валерія – учениця 11 класу Лип’янської ЗОШ

Категорія: Наші будні | Переглядів: 580 | Додав: sasha_ramm | Дата: 15.10.2014

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.

3 жовтня 2014  року в школі відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - м ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 567 | Додав: sasha_ramm | Дата: 15.10.2014

Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ніжні посмішки вчителів. Вони, як маленькі натомлені сонця, розсипаються міріадами грайливих блискіток і наповнюють їхні очі радістю. І це золото, дароване щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі вчителі! Осіннє небо, вмите журавлями, Осіннє свято - тихе і святе. Учителько! Ви - світлий образ мами, Дитячих доль відлуння золоте. Грінь Н.В., вихователь ГПД.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 652 | Додав: sasha_ramm | Дата: 09.10.2014

26 вересня у Красноперівському лісі відбулися IV відкриті змагання з техніки пішохідного туризму на першість Попівського НВК №2 "Золота осінь", де команда нашої посіла 5 загальнокомандне місце. Тож бажаємо нашим туристам в наступному році зайняти призові місця як в загальнокомандному, так і особистому заліках.

Козачинський О.І. - керівник туристсько-краєзнавчого гуртка

Категорія: Наші будні | Переглядів: 610 | Додав: sasha_ramm | Дата: 30.09.2014

Цьогорічне свято 1 вересня як ніколи було просякнуте духом патріотизму. Його можна було прогледіти всюди: і у вишиванка учнів школи, вишитих гладдю та хрестиком у традиційних чорно – червоних чи синьо – блакитних тонах, чи з яскравими маками та волошками – все це не просто данина моді , а патріотизм.. Навіть першовересневі букети першокласників із синіх та жовтих хризантем.

         Першою на святі з’являється Наталія Кривенко, учениця 8 класу, перевтілившись в образ  неньки – України, а за нею виходить Наталія Грінь, вихователь групи продовженого дня, із пісню « Україна вишивана» т ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 610 | Додав: sasha_ramm | Дата: 18.09.2014

19 травня – Всесвітній день боротьби з гепатитом. З метою профілактики цієї недуги , формування культури здорового способу життя, навчання школярів відповідального ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих в Лип’янській ЗОШ І – ІІІ ступенів Оданцем В.М., сестрою медичною шкільною, Шпак Ю.П. , вчителем біології, Борисюк Т.П., учителем ОБЖ, було проведено рольову гру « Суд над вірусними гепатитами». Учні 9 – 11 класів підвищили свою обізнаність про симптоми, методи діагностики, профілактики та лікування гепатитів. 

Категорія: Наші будні | Переглядів: 591 | Додав: sasha_ramm | Дата: 23.05.2014

9 Травня – це особливе для учнів, їх батьків та всього колективу школи та громадськості села свято.

Як і завжди діти та педагоги -  активні учасники цього свята: Швець Ірина, Кривенко Наталія, Свінціцька Марія, Фисун Владлена, Петрович Альона привітали всіх присутніх.  Ведучі свята Наталія Вікторівна Грінь, класний керівник 2 класу та Олександр Іванович Козачинський, класний керівник 8 класу. Чарівні пісні лунали у виконанні Рахімової Валерії та Корнійчук Ірини. ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 670 | Додав: sasha_ramm | Дата: 13.05.2014

В останні  березневі дні дитячими голосами повнилась вітальня Карлівського районного краєзнавчого музею, до якого прибули учні Лип’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Серед школярів знайшовся той, хто носить прізвище Великого Кобзаря, це Олег Шевченко. Він прочитав вірш «Заповіт» і спробував вишивати. А в четвертокласника Діми Петренка  матуся має  дівоче прізвище  Шевченко, а сам він нещодавно брав участь у конкурсі малюнків, присвячених 200-річчю Т.Г. Шевченка, і виборов перше місце у номінації «графіка»

Категорія: Наші будні | Переглядів: 561 | Додав: sasha_ramm | Дата: 02.04.2014

Свою Україну любіть. Під такою назвою пройшла година пам’яті, присвячена 200 – річчю з Дня народження Т.Г. Шевченка, яку підготували учні 1,4 класів. Тут прозвучали вірші поета, були презентовані факти у життя Кобзаря
Категорія: Наші будні | Переглядів: 693 | Додав: sasha_ramm | Дата: 14.03.2014

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz