Неділя, 19.05.2024, 01:57
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт Лип'янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорії розділу

Головна » Наші будні
« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 27 28 »
Із безлічі професій на Землі,
Які вже є, яких ще будуть вчити, -
Є головна, як віщий, сущий хліб,
І назва цій професії – Учитель!
Такими слова із вуст Пудла Володимира розпочалось урочисте святкування Дня вчителя у Лип′янській ЗОШ І-ІІІ ст. Діти висловлювали сердечну вдячність педагогам за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку. Ще Сократ говорив про те, що істинне знання не можна вкласти у свідомість учня ззовні, воно повинне вирости з глибин його особистості й за допомогою учителя вийти у світ.
Із поздоровленнями до вчителів звернулись учні дев’ятого класу. Їхні дзвінкі голоси, щирі слова та ніжні погляди служили бальзамом не для однієї вчительської душі. Висловити вдячність досить нелегко, проте вони це зуміли. Коли вони промовили такі слова: «За любов до рідної землі, спасибі, дорогі учителі!», - важко було втриматись від сліз, від сліз гордості педагога за свою професію.
Красивими піснями привітали вчителів Скотаренко Катя, Ти ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 453 | Додав: saniaeok | Дата: 03.10.2017

Святкова атмосфера, квіти і посмішки радують всіх! Учні 11 класу на один день міняються місцями зі своїми вчителями і бачать шкільне життя з іншого боку. Використовуючи комп'ютерні технології та ігрову форму проведення уроку, старшокласники приготували і провели уроки української мови, математики, хімії, біології і багато інших предметів стали в цей день особливо цікавими, адже відомо, діти бачать світ зовсім іншими очима! «Нова» адміністрація школи теж працює, "не покладаючи рук". Новий директор школи Голубенко Владислав Віталійович та його помічники Михайленчік Катерина Станіславівна та Вітів Анастасія Тарасівна в особі новоспечених завучів, вирішують всі проблеми, які виникають, швидко й ефективно. Саме вони зберігають порядок у рідній школі: і на уроках, і на перервах. Після закінчення уроків основна частина сюрпризів все ще чекає своєї черги. Всі запрошуються на шкільний концерт, в якому беруть участь всі учні: від найменших до тих, хто вже практично вступ ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 437 | Додав: saniaeok | Дата: 29.09.2017

У нашій школі традиційно відбуваються ряд заходів, присвячених цій даті: тематична виховна година, де вчитель історії Борисюк Т.П. розповіла про трагічні події тих часів. Учні 10 класу разом із педагогом – організатором Ніколенко Л.І. та класним керівником Максимчук В.М. підготували тематичну лінійку, де учні продекламували віршовані рядки про нашу Карлівщину та її героїв, провівши паралель між минулим та сьогоденням; класні колективи підготували виставку квіткових композицій та виробів із природніх матеріалів на тему: "Моя квітуча Карлівщина" та "Героям України"; волонтерський загін "Доброта" здійснив операцію "Пам'ятник".
Категорія: Наші будні | Переглядів: 457 | Додав: saniaeok | Дата: 29.09.2017

21 вересня - Всесвітній день миру, який був започаткований рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 30 листопада 1981 року. Потрібно відзначити, що спочатку він відзначався у 3-й вівторок вересня. Потім, 7 вересня 2001 року, це свято було перенесено на 21 вересня.
Міжнародний день миру був заснований для того, щоб стати днем глобального припинення вогню. Всі держави світу в цей день повинні дотримуватися правила припинення військових дій.
Відповідні заходи були проведені і в школі: учні 5 – 11 класів намалювали на асфальті , біля школи Голубів Миру. Фантазії дітей у цьому конкурсі не було меж. Також кожен учень 5 – 11 класів виготовив паперового Голуба Миру, а потім подарував близькому .
Подібні заходи виховують у дітей творчі здібності та естетичні смаки.
... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 436 | Додав: saniaeok | Дата: 29.09.2017

1 вересня — перший день осені. Всі квіти вклоняються в цей день школам, що відкривають свої двері учням.

1 вересня — це ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець. Діти та дорослі, переступаючи поріг дитинства, зазирають у юність, торкаються зрілості.

1 вересня вчителі знову перегортають класний журнал, беруть у руки крейду й задають домашнє завдання, а школярі вперше за три місяці чують дзвінок "для вчителя", слова "Хто сьогодні черговий?" і "Відкриваємо зошити, пишемо дату". І нехай вони скаржаться на те, що літо скінчилося і знову потрібно рано вставати, відповідати на уроках, робити домашнє завдання і кожен день бачити учителів; але всі вони в душі відчувають радісні і святкові почуття, переступаючи поріг школи вперше в новому навчальному році, а хтось — перший раз у своєму житті...
Саме 1 вересня 2017 року стало першим шкільним днем для 9 учнів 1 класу та їх молодого класного керівника Грінь Наталії Вікторіни. Ма ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 445 | Додав: saniaeok | Дата: 01.09.2017


Страшна й кривава була Друга світова війна – найжорстокіша з війн в усій історії людства. Втягнувши у свій кривавий вир майже всі народи світу, вона принесла на нашу землю страшні руїни, знищила неоціненні скарби, які людство накопичувало багато століть.
9 травня – День Перемоги – свято світле й сумне водночас. З одного боку, Наша армія здобула перемогу, звільнила країну дорогою ціною – мільйонами життів, річками сліз і безліччю покалічених доль. Подякувати ветеранам – живим і померлим – за їхній подвиг у день 9 травня – найменше, що ми можемо зробити.
Учнівський та педагогічний колективи нашої школи приєдналися до заходів із вшанування пам’яті кожного, хто боровся з нацизмом.
Молодші учні підготували тематичний монтаж, а старшокласники в ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 485 | Додав: vpudlo | Дата: 10.05.2017

Мета: розвивати в учнів уміння й навички усного спілкування українською мовою, грамотність; розвивати навички виразного читання й мовлення;виховувати повагу та любов до рідної мови , гордість за її милозвучність та багатство
Обладнання: макет осіннього дерева з різними фруктовими плодами, квітами,метеликами;кошики для збору врожаю, картки з завданнями, грамота переможцям, подарунки.
Хід свята
Учениця під музику читає слова.
Яка прекрасна українська мова! Виплекана колоссям, землею, виспівана птахами, звеличена письменниками. Мова… Яка ти багатогранна, ніжна, чиста, як промінчики сонця, що яскравим сяйвом осипають землю добром, радістю, плодами… Ти квітуєш пелюстками слів у морозних думах полину, даєш поетові дужі крила, щоб зміг піднятися у височінь, ученим ти відкриваєш мудрість людської душі. Ти повна сил, як кремезний дуб широколистий, тобі рости, рости і не в’янути, бо у твоїм серці – «великого народу ніжна і замріяна душа».
Перші слова.. Вони – з ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 813 | Додав: vpudlo | Дата: 21.04.2017

Проект : Економія харчування підлітків « Швидка їжа – економія часу чи економія здоров’я»
Категорія: Наші будні | Переглядів: 443 | Додав: vpudlo | Дата: 21.04.2017

Заходи 10 класу, класу – переможця конкурсу « Клас року»

Категорія: Наші будні | Переглядів: 507 | Додав: vpudlo | Дата: 21.04.2017


Учні 7 класу разом із педагогом-організатором Ніколенко Л.І. та учителем історії Борисюк Т.П. зустрілися з колишньою остарбайтером Тарасовською Марією Данилівною. З цікавістю слухали діти розповідь про нелегку долю жінки, яка в 18 років потрапила до Німеччини. Всі 4 роки жінка працювала помічницею домогосподарки, допомагала по господарству.
Повернувшись до рідного села, працювала в колгоспі.
Недавно жінка відзначила свої 93 роки. І сьогодні Марія Данилівна радіє своїми дітьми, онуками та правнуками.

Філатов Валентин учень 7 класу.
Категорія: Наші будні | Переглядів: 478 | Додав: saniaeok | Дата: 22.02.2017

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz