Понеділок, 20.05.2024, 01:45
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт Лип'янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорії розділу

Головна » Наші будні
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 27 28 »

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя. Протягом листопада у Лип′янській школі відбувались заходи щодо вшанування Героїв Майдану: виховні години та години спілкування на теми: «Вічна пам’ять синам України, що стали геро ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 410 | Додав: vpudlo | Дата: 22.11.2017


Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
У листопаді учні нашої школи долучилися до благодійної акції та надали благодійну допомогу для військових та військових частин, які перебувають у зоні АТО. До акції були залучені працівники школи, батьки та діти. Ніхто не залишився байдужим, адже всі добре розуміють, яку нелегку місію на Сході України виконують наші воїни-захисники. У ході акції було зібрано продукти харчування, засоби особистої гігієни, теплий одяг. Всю зібрану допомогу навч ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 445 | Додав: vpudlo | Дата: 21.11.2017

Ненька-Україна.
Скільки горя і страждань бачила вона.І сьогодні
вона плаче ,стогне , горить-бо порушена Божа
заповідь: Не убий!Не стріляй !
Вже вкотре учні 4класу долучаються до перманентної
добровільної акції:
«Ми не можемо спокійно жити,
коли плаче наша країна
–цю війну не пробачать діти ,
в ній зникає дитяча мрія.»
Категорія: Наші будні | Переглядів: 423 | Додав: vpudlo | Дата: 17.11.2017

Осінні канікули учні Лип'янської ЗОШ І-ІІІ ст. чекали з нетерпінням, адже попереду була захоплююча мандрівка до міста Запоріжжя - колиски українського козацтва. Цікавою та змістовною була екскурсія Хортицею: діти побували в музеї історії козацтва, та музеї під відкритим небом "Запоріжська Січ", незабутні враження залишилися після побаченої вистави кінного театру та пішохідної прогулянки Дніпрогесом.
Категорія: Наші будні | Переглядів: 432 | Додав: vpudlo | Дата: 17.11.2017

ГО «Ла Страда-Україна»  - одна з провідних неурядових організацій України у сфері захисту прав жінок та дітей. Діяльність організацій направлена на запобігання торгівля людьми, попередження домашнього насильства, впровадженя гендерної рівності та вдосконалення системи захисту прав та інтересів дитини.

ГО «Ла Страда-Україна» має 20-річний досвід організації роботи Національних «гарячих» ліній. Досить часто, саме «гарячі» лінії є одним із першочергових ресурсів для громадян в отриманні допомоги: інформаційної, психологічної та правової. ... Читати далі »

Категорія: Наші будні | Переглядів: 435 | Додав: rammsasha | Дата: 14.11.2017


Серед кандидатів було четверо учнів нашої школи:
Філатов Валентин (8 клас),
Шевченко Сніжана (9 клас),
Губа Богдана (10 клас),
Кір′янова Дарія (10 клас).
На основі кращих шкільних традицій кандидати в шкільні президенти розробили програму своїх планів та дій на посаді президента школи.
Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів 5-11класів. Після підрахунків голосів, згідно з протоколом виборчої комісії, за результатами голосування президентомшколи став Філатов Валентин.
Бажаємо новообраному президенту наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді. Ми всі очікуємо приємних нових змін в нашій школі.
Категорія: Наші будні | Переглядів: 918 | Додав: saniaeok | Дата: 01.11.2017


У важкі часи іноземної неволі українці, плекаючи віру в національне визволення, пов’язували свої надії з козацтвом. Вже давно минули дні Запорізької Січі, але козацтво існує, як живиться в кожній людині прагнення до вільного та незалежного життя. У глибині душі кожен українець - козак, воїн, який за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.
З метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомої, активної громадянської позиції, здорового способу життя 13 жовтня 2017 року на базі Карлівської ЗОШ І –ІІІст. № 4 відбулася дитячо-юнацької військово-патріотичної гра Українського козацтва «Сокіл» («Джура»).
Нашу школу представляли Губа Богдана, Кір′янова Дар′я, Філатов Валент ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 551 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017


З 1 по 3 вересня я разом із групою дітей із Карлівки з ініціативи міської ради отримав приємний сюрприз – туристичну поїздку до Західної України за маршрутом : Карлівка – Почаїв – Львів – Стрий – Карпати.
Під час поїздки ми побачили багато цікавого: покупалися у джерелі Святої Анни, відвідали Свято - Успенську Почаївську лавру. Багато часу провели у «західній столиці» - у Львові, і саме тут скуштували знамениту львівську каву та шоколад.
Під час подорожі я познайомився та потоваришував зі своїм однолітками та наяву ще раз переконався у тому, яка ж прекрасна наша ненька – Україна.
Тож велике спасибі Карлівській міській раді за такий чудовий подарунок.

Пудло Володимир, учень 9 класу
Категорія: Наші будні | Переглядів: 438 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017


У цьому цілком і повністю переконана учениця 11 класу – Кривенко Наталія . Саме тому дівчина 4 жовтня 2017 року й вирішила взяти участь у районному конкурсі Полтавської обласної Малої академії наук учнівської молоді « Здорове життя – успіх буття» , адже мине зовсім небагато часу й вона стане випускницею школи . А як зберегти здоров’я - це задача, над якою ламають голову і дорослі і діти.
«Чистота — запорука здоров’я!» — це гасло відоме багатьом із нас з далеких часів дитинства, але не дуже багато хто з нас замислюються над тим, в який спосіб вона досягається. Досягти бажаної чистоти нам допомагає детергент (лат detergeo — «прати») — речовина або суміш, що допомагає відмити щось від бруду, миючий засіб. Найбільш поширені три ви ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 497 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017

Теплого осіннього дня, коли ще несміливо кружляє у вальсі перший лист та переливається на сонці різними барвами , а в повітрі відчувається морозна свіжість , 10 жовтня 2017 року, 30 учнів 5 – 11 класів долучилися до прекрасного мистецтва артистів та творчих колективів Полтавської обласної філармонії, які завітали до Карлівського РБК Свято присвячене черговій річниці визволення Полтавщини від нацистів. Мене особисто вразили дві пісні: « Повертайся живим» та « Ніч яка місячна…» . Теплими оплесками присутні у залі зустріли юних танцюристів – два українські народні таночки.
Окрема сторінка заходу була присвячена подіям, які відбуваються на сході нашої держави. Виконавці пісень вміло зуміли передати тривогу та душевний біль за тих, хто сьогодні мужньо боронить територіальну цілісність України, перебуваючи далеко від дому.
Справжнім акордом свята був знаменитий уривок із повісті
« Сорочинський ярмарок» нашого земляка Миколи Васильовича Гоголя, ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 466 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz