Якщо ви хочете наситити своєї організм вітамінами, то не треба бігти в аптеку за хімією. Краще зірвіть на грядці чи купіть гарбуз і освойте кілька рецептів його приготування — це принесе набагато більше користі. Величезний плюс гарбуза полягає в тому, що її можна їсти в будь - якому вигляді. З гарбуза можна приготувати сік, кашу, оладки, гарнір до м’яса, зі свіжого гарбуза корисні насіння, за своїми характеристиками неоціненне і гарбузове масло.
Вперше цей овоч був помічений в Стародавньому Римі та Греції. У Мексиці ж його підносили до столу в 3000 році до нашої ери. Багато людей використовували цей продукт не тільки в якості їжі, а й робили з нього дуже багато корисних речей для дому
( глечики, миски, ванночки для дітей, капелюхи і музичні інструменти).
Цілий тиждень учні 5 – 11 класів милувалися цим дивом природи: створили композиції, приготували смаколики, ознайомилися з історією походження гарбуза. |