П`ятниця, 29.03.2024, 13:23
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт Лип'янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорії розділу

Головна » 2018 » Січень » 14 » Світ захоплень Ані Грінь
14:23
Світ захоплень Ані Грінь


Одного разу Аня Грінь, учениця 10 класу, розповіла, що над усе вона любить малювати - і світ її захоплень – образотворче мистецтво і весь свій вільний час вона присвячує своєму улюбленому заняттю . Це так цікаво і так захоплююче, коли ти бачиш результат своєї праці на аркуші паперу Кількість матеріалів та різних технік дуже велика. Фарби бувають гуашеві, акварельні, акрилові, масляні, плакатні. А ще люди малюють чорнилами, олівцями, фломастерами, ручками. Малювати для дівчини – велике задоволення, вона любить накладати фарби шар за шаром та дивитися, як утворюється малюнок, бо сам процес малювання для неї – велика насолода. Дівчині подобається й змальовувати, й вигадувати щось своє. А як цікаво побачити відблиски сонця на мокрому листі, переливи світла на воді та відобразити це на папері. Як приємно намалювати все, що оточує, мовою фарб, ліній та кольорів. На мовчазних листах народжується гомінка природа, яка починає говорити шелестом листя, лементом птахів,хвилями річок та морів. Малюнки починають створювати прекрасну атмосферу тепла, щирості.
Аня в ході бесіди розповіла , що має ще одне цікаве заняття – вишивку стрічками й створює надзвичайно гарні речі та за допомогою цієї техніки додає готовим виробам неповторного та індивідуального вигляду.
А нещодавно дівчина взяла участь у районному конкурсі, який був організований станцією юних техніків «Верунки фантазій , де зайняла друге в номінації
Думаю, ні для кого не буде новинкою в даний час КВН. У більшості, всі люди люблять його дивитися, і піднімають собі цим настрій, оскільки КВН створюється із смішних і, переважно, реалістичних сценок, з випадків з життя людей. Сценки КВН можуть бути на різноманітну тематику, але всі вони ведуть до підняття настрою, викликають позитивні емоції і відчуття у кожного. У школі бувають випадки, коли потрібно буде учням або вчителям створити так званий маленький КВН. Якщо задуматися, то його зробити смішним і веселим важко. Оскільки потрібно вигадати героїв, які будуть грати, а також написати багато веселих жартів, таких, що дійсно змогли б розвеселити людей, та ще й, крім того, такі, щоб кожен з дітей зміг запам'ятати і вивчити. Але не завжди вистачить просто вивчених слів, потрібно щоб і людина, що грає певного героя, вміла донести слова людям так, щоб це все було реалістично і красиво, більш того, щоб ці жарти змогли дійсно розвеселити глядачів, присутніх на виступі. Часто в школах робиться гурток людей, які виступають в КВН. Це такі персони, які вміють змусити глядачів вірити в їхні жарти і сміятися, вміють зіграти так, щоб їх виступ був дійсно веселим, а не зімітованим, а також самі придумують безліч нових жартів і сценок. Але, якщо Вам важко щось придумати, а виступ вже на носі, то можете не турбуватися. Просто зайдіть на наш сайт зі сценаріями КВН. Він обов'язково Вам допоможе, оскільки у нас є безліч різноманітних і досить хороших матеріалів, які не залишать глядачів без позитивних емоцій і радісних відчуттів.

Категорія: Наші будні | Переглядів: 452 | Додав: vpudlo | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz