Четвер, 25.04.2024, 06:39
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт Лип'янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 28 » Раз добром нагріте серце вік не прохолоне
13:07
Раз добром нагріте серце вік не прохолоне

Зараз часто можна почути фразу, що добро зникає з нашого світу, кожен думає тільки сам про себе, до інших нікому діла немає.Що таке добро? Сьогодні часто можна почути фразу: «Слід творити добро». Але що ж вона означає? На мою думку, – це все те хороше й прекрасне , що нас оточує. Адже неможливо уявити світ без гарних людей, гідних вчинків. Кожному з нас колись потрібна буде допомога, а якщо ні до кого буде звернутися? І що тоді робити людині? Ось для чого й потрібні добро та милосердя.
Яскравим прикладом до вище сказаного будуть слова відомого німецького філософа та психолога Фрі́дріха Ві́льгельма Ні́цше: «Добро і зло невіддільні одне від одного, це протилежні відтінки на кольоровій палітрі життя, але тільки змішані вони дають відчути його смак».
У певний момент життя перед кожним з нас постає вибір: що ж обрати, по якій стежці йти. Ми – діти природи, і тому у кожному з нас є і добро, і зло, а що ж ми оберемо, до чого схилимося – залежить тільки від нас самих. Допомогти немічній людині, навчитися співчувати, посміхнутися й привітатися до сусіда – це зовсім нескладно – зробити свій внесок до скриньки добрих справ. І тоді просто серцем можна відчути лагідне проміння вдячності й добра, яке обов’язково повертається до того, хто його творить.
Звичайно, коли людина говорить красиво та дає обіцянки – це ще не все, що варте уваги. Потрібно підкріпляти свої слова реальними вчинками.
А от у фонду « Добробут. Благодійність. Розвиток» ТОВ АПК « Докучаєвські чорноземи» за довгі роки тісної співпраці між школою та компанією, ніколи слова не розходилися з ділом. 28 грудня 2017 року , напередодні Новорічних свят, для учнів 1 – 4 класів Лип’янської ЗОШ І – ІІІ ступенів у кафе
« Домашній смак» було організовано смачнюче частування.

Розпочалося свято зовсім незвично: електричним «Тесла – шоу» Полтавського театру оригінального жанру « Фенікс». Це рідкісний вид сценічного мистецтва, в якому задіяні трансформатори Тесла, які генерують електричні разряди в такт музиці. У дітей була унікальна можливість долучитися до експериментів із електрикою, дізнатися, що таке струм і як утворюються блискавки, у своїх же руках побачити спалахи величезних електричних дуг, які створюють музику.
А гарного настрою малечі під час частуванням за святковим столом додавали казкові персонажі: Сніговик та Білосніжка, мишка Соня та мишеня Боря разом зі своїм вірним другом Піратом Полтавської креативної агенції «Просто казка».
Наталія Григорівна Гуріна, директор Фонду «Добробут. Благодійність. Розвиток» передала малечі подарунки від поета Карлівського краю – Володимира Анатолійовича Слєпцова: збірку поезій та диск із піснями автора « Бабусина казка» та сувенір – ялинку із логотипом ТОВ АПК « Докучаєвські чорноземи».
Насамкінець свята діти щиро подякували організаторам заходу за чудово проведений час та розваги і зробили висновок про те, що якщо ми бажаємо жити в цивілізованому суспільстві, у світі, де панує добро, то починати слід з себе. Якщо це зрозуміє кожен – наш світ обов’язково зміниться на краще . Від цього можна отримати велику, безмежну радість, адже найщасливіші люди ті, хто вміють допомагати іншим безкорисливо. А прикладом, гідним наслідування , є добрі справи ТОВ АПК « Докучаєвські чорноземи».
Категорія: Наші будні | Переглядів: 609 | Додав: vpudlo | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz