Четвер, 28.03.2024, 15:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Сайт Лип'янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорії розділу

Головна » 2017 » Жовтень » 18

У важкі часи іноземної неволі українці, плекаючи віру в національне визволення, пов’язували свої надії з козацтвом. Вже давно минули дні Запорізької Січі, але козацтво існує, як живиться в кожній людині прагнення до вільного та незалежного життя. У глибині душі кожен українець - козак, воїн, який за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.
З метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомої, активної громадянської позиції, здорового способу життя 13 жовтня 2017 року на базі Карлівської ЗОШ І –ІІІст. № 4 відбулася дитячо-юнацької військово-патріотичної гра Українського козацтва «Сокіл» («Джура»).
Нашу школу представляли Губа Богдана, Кір′янова Дар′я, Філатов Валент ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 546 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017


З 1 по 3 вересня я разом із групою дітей із Карлівки з ініціативи міської ради отримав приємний сюрприз – туристичну поїздку до Західної України за маршрутом : Карлівка – Почаїв – Львів – Стрий – Карпати.
Під час поїздки ми побачили багато цікавого: покупалися у джерелі Святої Анни, відвідали Свято - Успенську Почаївську лавру. Багато часу провели у «західній столиці» - у Львові, і саме тут скуштували знамениту львівську каву та шоколад.
Під час подорожі я познайомився та потоваришував зі своїм однолітками та наяву ще раз переконався у тому, яка ж прекрасна наша ненька – Україна.
Тож велике спасибі Карлівській міській раді за такий чудовий подарунок.

Пудло Володимир, учень 9 класу
Категорія: Наші будні | Переглядів: 433 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017


У цьому цілком і повністю переконана учениця 11 класу – Кривенко Наталія . Саме тому дівчина 4 жовтня 2017 року й вирішила взяти участь у районному конкурсі Полтавської обласної Малої академії наук учнівської молоді « Здорове життя – успіх буття» , адже мине зовсім небагато часу й вона стане випускницею школи . А як зберегти здоров’я - це задача, над якою ламають голову і дорослі і діти.
«Чистота — запорука здоров’я!» — це гасло відоме багатьом із нас з далеких часів дитинства, але не дуже багато хто з нас замислюються над тим, в який спосіб вона досягається. Досягти бажаної чистоти нам допомагає детергент (лат detergeo — «прати») — речовина або суміш, що допомагає відмити щось від бруду, миючий засіб. Найбільш поширені три ви ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 492 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017

Теплого осіннього дня, коли ще несміливо кружляє у вальсі перший лист та переливається на сонці різними барвами , а в повітрі відчувається морозна свіжість , 10 жовтня 2017 року, 30 учнів 5 – 11 класів долучилися до прекрасного мистецтва артистів та творчих колективів Полтавської обласної філармонії, які завітали до Карлівського РБК Свято присвячене черговій річниці визволення Полтавщини від нацистів. Мене особисто вразили дві пісні: « Повертайся живим» та « Ніч яка місячна…» . Теплими оплесками присутні у залі зустріли юних танцюристів – два українські народні таночки.
Окрема сторінка заходу була присвячена подіям, які відбуваються на сході нашої держави. Виконавці пісень вміло зуміли передати тривогу та душевний біль за тих, хто сьогодні мужньо боронить територіальну цілісність України, перебуваючи далеко від дому.
Справжнім акордом свята був знаменитий уривок із повісті
« Сорочинський ярмарок» нашого земляка Миколи Васильовича Гоголя, ... Читати далі »
Категорія: Наші будні | Переглядів: 460 | Додав: saniaeok | Дата: 18.10.2017

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz